PLANTEN

Een mooie plant als cadeau…
Een speciale plant cadeau geven, kantoorplanten of een kamerplant kopen voor jezelf? Een mooie orchidee, strakke vrouwentongen of een weelderige palm? Haal de natuur in huis! The Greenspot is uw specialist en adviseur voor groene en bloeiende kamerplanten, vetplanten, hangplanten of terrasplanten die uw interieur een eco-boost geven!

>> Planten geven het hele jaar door kleur aan uw huis. Kom de mooiste kamerplanten ontdekken bij The Greenspot in Leuven.

Geen groene vingers? Onze tips zijn gratis!
Wil jij een plant in de hoek van uw woonkamer? Prima. Vertel ons hoeveel zonlicht naar binnen schijnt, of de plant naast het raam staat of jij regelmatig planten vergeet water te geven? En wij helpen u bij het uitkiezen van uw geschikte plant! Orchideeën, vetplanten, cactussen, airplantjes of hangplanten? Wij geven u tips op maat van uw ruimte én de nodige verzorging! 

>> The Greenspot deelt z’n ervaring en expertise heel graag met alle klanten. Kom langs in onze winkel in de Tiensestraat en ontdek onze persoonlijke service.


Kamerplanten kopen en bestellen?

The Greenspot heeft een ruim assortiment kamerplanten beschikbaar die vers en rechtstreeks van de kweker komen. Hebben we een plant niet op voorraad, dan kan u ze zonder probleem bestellen. 

U woont in de buurt van Leuven? Dan leveren we uw kamerplanten tegen een kleine vergoeding naar het adres van uw keuze.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x