ABOUT US

Hallo, ik ben Philip Van Hal, van kleins af aan geboeid door groen en gepassioneerd door bloemen…

Vanuit een diepgewortelde passie voor de natuur startte ik de opleiding tuinaanleg. Maar zolang bloemen en planten niet kunnen praten, miste ik één cruciaal aspect in mijn job namelijk het menselijk contact. Ik schakelde over van tuinaannemer naar bloemist en volgde een opleiding bloemschikken. Ik werkte enkele jaren voor een bekend bloemenatelier in Antwerpen waar ik voor grote feesten en originele opdrachten prachtige boeketten en bloemstukken maakte. Check!

In 2004 startte ik mijn eigen bloemenatelier in Leuven met een duidelijk missie: deliver smiles and emotions…

Vertel mij wie u bent of voor wie u een boeket wenst en ik ga aan de slag. Een unieke creatie maken met één specifieke bloem, kleur, vaas of bes. Net dat boeket samenstellen dat past als gegoten bij de persoonlijkheid of de gelegenheid. Samenzitten met een trouwkoppel en brainstormen hoe ik hun trouwdag kan inkleuren. Daar draait het om! Naast een bloemist beschouw ik mezelf als een raadgever, een groene artiest die dromen en wensen vertaalt in bloemen. Check!

Breng een bezoekje aan onze bloemenwinkel in het centrum van Leuven en wij ontvangen u met open armen…

Op zoek naar een bloemstuk, bruidsboeket of kamerplant? Wij stropen onze mouwen al op en helpen u graag verder. Een fris groen boeketje voor u? Check! Wist u dat onze bloemen rechtstreeks van de veiling in Nederland komen? Verser kan dus niet! Wij kiezen zoveel mogelijk voor bloemen met het duurzaamheidslabel, dat wil zeggen ecologisch verantwoord geteeld met minimale chemicaliën en hergebruik van water, energie en materialen. Een bewuste keuze!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x