HOME & DECO

Voor elk plantje het juiste potje…
Een kamerplant of bloemstuk cadeau geven is altijd een leuk cadeau, maar combineer dat met een unieke bloempot of vaas en u hebt een heel ander verhaal! Een design of decoratieve bloempot of een mooie glazen of stenen vaas is een blijvend cadeau waar mensen achteraf ook nog veel plezier aan beleven.

Vaas of bloempot kopen? Kom een kijkje nemen in onze bloemenwinkel op de Tiensestraat in Leuven en ontdek onze uitgebreide designcollectie. 


Stijlvolle decoratie met kaarsen en schalen

The greenspot voorziet naast bloemen en kamerplanten ook een ruim assortiment home en decoratie! Van handgemaakte design kaarsen tot mooie schalen, van decoratieve bloempotten tot glazen vazen. Leuk om te krijgen, prettig om als cadeau te geven. Al onze decoratie voor planten en bloemen staat geëtaleerd voor zowel binnenshuis als terras.

Kom in onze winkel leuke ideetjes opdoen en misschien wel een elegant sfeervol cadeau op de kop tikken, al dan niet gecombineerd met een bloemstuk, een boeket of een kamerplant.


Binnenhuis decoratie ideetjes nodig? 

Wat dacht u van binnenhuisaccessoires gemaakt van ecologische materialen! 

Van het merk Bob hebben we in de winkel bloempotten en vazen uit hout of karton geëtaleerd. Of ben jij meer te vinden voor het designmerk D&M? Hun eenvoudige, maar toch luxueuze collectie bloembakken, vazen en lantaarns creëren een sfeervolle meerwaarde in elke woonkamer of op elk terras. Dus voor bloempotjes, hangpotten, kaarsen, vazen en lantaarns: één adres in Leuven! 

>> Bezoek onze bloemenwinkel in Leuven voor stijlvolle en ecologische Home & Deco accessoires! Benieuwd naar onze openingsuren? Neem hier contact op!

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x