RELATIEGESCHENK | BEDRIJVEN

Bloemen bestellen en laten bezorgen op kantoor
Een boeketje bloemen voor uw personeel met Nieuwjaar? Een collega verrassen met een bloemstuk of een mooie ruiker bloemen op haar verjaardag? Bloemen voor secretaressedag, een pensioenviering, een zwangerschap, als beloning voor een afgesloten deal of een gehaalde deadline? Er zijn zoveel redenen om uw collega’s eens letterlijk en figuurlijk in de bloemen te zetten. 

>> Bij The Greenspot vindt u bloemen, bloemstukken en planten voor elke speciale gelegenheid of kan u een maandelijks bloemenabonnement afsluiten op maat!

Mooie bloemen als relatiegeschenk!
Wenst u uw klanten of leveranciers te bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking van het afgelopen jaar? Scoren bij uw klanten en hun medewerkers kan eenvoudig door het geven een mooie ruiker bloemen. Wenst u deze bloemen te laten leveren bij verschillende klanten? Geen probleem. U bezorgt ons de adressen en wij zorgen voor levering in stijlvolle bloemdozen met een waterreservoir.

>> Vandaag bloemen bestellen in onze winkel in Leuven en morgen geleverd. Reken 1 extra dag voor een bestelling vanaf 20 stuks. Wij leveren in heel Vlaanderen.


Bloemenabonnement voor uw zaak? 

Heeft u een kantoor, restaurant, hotel, wellness of beautyzaak en wenst u uw ontvangstbalie, receptie of wachtruimte op te fleuren met verse en mooie bloemen? 

Een schitterend idee, want The Greenspot is bloemist aan huis bij heel wat zaken in Leuven en omstreken, die we elke week opfleuren met een seizoenboeket. Een fris en fruitig lenteboeket of een roestkleurig herfstboeket met rozen? Elk seizoen kent zijn toppertjes. 

Afhankelijk van uw budget en de uitstraling van uw zaak stelt The Greenspot het ideale boeket of bloemstuk voor u samen. Kan u het niet komen ophalen? Geen erg, wij leveren ook in groot Leuven.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x