BRUIDSWERK

Het perfecte bruidsboeket…
Een prachtig op maat gemaakt bruidsboeket is een verlengstuk van de bruid en haar trouwjurk. Voor uw speciale dag zoekt u een bloemist die met veel precisie uw ultieme bruidswerk samenstelt waardoor het volledige plaatje klopt. Heeft u een trouwkleed met een strakke snit, veel kant of extra pareltjes? Wat zijn uw lievelingsbloemen? Roze pioenrozen, witte rozen of kleurige bruidsbloemen? Een modern, origineel of romantisch trouwboeket? Kom langs en vertel ons uw wensen. 

>> Afhankelijk van uw styling, smaak en budget, creëren wij een prachtig bruidsboeket met verse bloemen en sublieme details. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise.

Kleur uw trouwdag met bloemen…
Wilt u graag de kerk versieren met traditioneel witte of romantisch roze bloemstukken op het altaar of verse bloemetjes aan de kerkstoelen? Geven jullie een ceremonie in de tuin en dromen jullie om te trouwen onder een romantisch bloemenprieeltje? Een prachtig bloemstuk voor de eretafel of bloemen op elke tafel? Mooie bloemen geven een romantische toets aan uw huwelijksfeest en mogen dus zeker niet ontbreken!

>> The Greenspot is gespecialiseerd in bruidswerk, van het bruidsboeket tot bijpassende corsages voor de mannen, van de bloemstukken in de kerk tot de volledige aankleding van de zaal.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x