BLOEMSTUK

Een bloemstuk voor elke gelegenheid…
Een bloemstuk voor Valentijn voor uw geliefde? Het kerstfeest opfleuren met een mooi bloemstuk voor de gastvrouw? Een mooi bloemstuk laten leveren voor een opening of receptie? Verras een vriendin en laat bloemen bezorgen voor haar verjaardag thuis of op het werk. Een bloemstuk cadeau geven is altijd scoren, want iedereen apprecieert de attentie van bloemen.

>> The Greenspot in Leuven is uw bloemist voor een piekfijn en op maat verzorgt bloemstuk voor elke gelegenheid. Af te halen in de bloemenwinkel in Leuven of door ons geleverd.

Bloempot of vaas huren voor feesten…
Geeft u een tuinfeest, bedrijfsfeest of organiseert u een opening of receptie? Dan is een decoratief bloemstuk altijd fijn als kleine attentie op iedere tafel. Voor u naar de winkel loopt om vazen en bloempotten te kopen, kan u deze ook huren bij The Greenspot in Leuven. Dit is veel voordeliger en wij kunnen volledig in de kleuren en het thema werken van uw feest. 

>> Vaasjes of bloempotten huren voor uw feest? Dat kan bij The Greenspot! Nadien geeft u ze gewoon terug of komen wij ze ophalen.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x