BLOEMEN | BOEKETTEN

Een boeketje bloemen voor elke gelegenheid…
Op zoek naar een modern veldboeket of een romantisch boeket met rode rozen? Bloemen kopen voor een verjaardag, Moederdag of een feest? Welkom in The Greenspot in Leuven, uw creatieve bloemist gespecialiseerd in handgebonden boeketten met veiling verse bloemen voor elke gelegenheid! U kiest een tak, bloem of bes en wij laten onze creativiteit de vrije loop… uiteraard houden wij rekening met uw budget én de gelegenheid. 

>> Kom zeker langs in onze bloemenwinkel in Leuven! 

Gezocht? Boeket bloemen inspiratie …
Daar zorgen wij voor. Iedere week selecteren wij een nieuw assortiment bloemen en helpen onze klant de juiste keuze te maken. Wij volgen de seizoensbloemen op de voet en inspireren met kleuren en geuren. The Greenspot stelt voor u een boeket samen met stijlvolle klassiekers of met deze prachtige seizoensbloemen: pioen, delphinium, viburnum, brodia, allium, hortensia, anthurium, mentha, monarda, eustoma, bouvardia en campanulla. Klinkt dit als latijn? 

>> Vertrouw op de expertise van The Greenspot! Vertel ons voor wie de bloemen zijn, en wij stellen een geurig en kleurig boeket samen!

Abonnement op bloemen praktisch?
Wenst u een bloemenabonnement cadeau te geven? Dit kan voor 3 maanden, 6 maanden of zelfs een jaarabonnement. Kom langs in onze bloemenwinkel in Leuven. Kies een budget en beslis zelf wanneer en hoelang u een boeket wilt ontvangen! Wij leveren de bloemen aan huis op de afgesproken dag. Opgelet: voor bloemenabonnementen is de regio wel beperkt tot 10 km rond Leuven.

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x